Over JPL Daktechniek

JPL Daktechniek is een landelijk opererend dakdekkersbedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in bitumineuze dakbedekking, EPDM dakbedekking (Resitrix) voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Daarnaast maken en vernieuwen wij hellende daken met o.a. shingels en dakpannen. Bovendien zijn wij specialist in het leveren en aanbrengen van naadloze aluminium dakgoten. Vooral bij renovatieprojecten kunnen de werkzaamheden verder reiken dan alleen het eigenlijke dakwerk. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van het dakbeschot, of het vernieuwen van een boeiboord met bijbehorend schilderwerk. Uiteraard kunnen wij ook al die voorkomende werkzaamheden voor u verzorgen.

Deze werken kunnen variëren van kleine tot grote projecten.

JPL Daktechniek een zeer flexibel bedrijf dat op meerdere werken tegelijk inzetbaar is. Omdat wij alleen met goed opgeleid en gekwalificeerd personeel werken kunnen wij u altijd een constante hoge kwaliteit garanderen.

Onze dakmaterialen betrekken wij bij Dakned te Den Bosch. Uiteraard werken wij uitsluitend met 1e keus materialen. Deze producten zijn altijd voorzien van een 10-jarige verzekerde garantie.

JPL Daktechniek staat voor service, kwaliteit, communicatie, flexibiliteit, vernieuwing en passie voor het vak! Kortom, JPL Daktechniek is het juiste adres voor uw klus!

We horen graag van u!