Referenties & Projecten

Wanneer u op de onderstaande linken klikt krijgt u een impressie van onze kennis & kunde.

https://www.werkspot.nl/vakman/profiel/referenties
https://www.werkspot.nl/vakman/profiel/projecten

Op alle vlakken zijn we erg tevreden over de werkzaamheden die JPL Daktechniek voor ons heeft uitgevoerd. Er werd snel en duidelijk gereageerd via Werkspot. De offerte is duidelijk en overzichtelijk opgesteld. Er werd een planning afgesproken waarover wij op de hoogte werden gehouden met betrekking tot de weersomstandigheden. Verder kan JPL zelfstandig werken en zijn wij door middel van foto’s geinformeerd over de extra werkzaamheden. Wij zijn heel erg tevreden.
De renovatie van het dakterras is door Justin en zijn medewerkers naar volle tevredenheid uitgevoerd. Ik kan JPL Daktechniek aan iedereen aanbevelen.
Dhr. Harteveld, Rijswijk zh

De renovatie van het dakterras en de dakbedekking op de aanbouw is door Justin en zijn medewerkers naar volle tevredenheid uitgevoerd. Offerte was duidelijk en er werd meegedacht met technisch ingewikkelde oplossingen. Communicatie over offerte was snel en duidelijk. Vaste prijs met duidelijke eenheidsprijzen voor eventuele noodzakelijke reparaties.. De ploeg werkte als één ervaren geheel, ervaren en heel erg netjes. Reparatie aan de ondergrond (dakbeschot) werd deskundig en ervaren uitgevoerd. Uitvoering van het werk, inclusief ongebruikelijke details, is perfect te noemen. Gemaakte afspraken werden keurig nagekomen. Gezien de uitvoering is de prijs/kwaliteitverhouding uitstekend te noemen. Ik kan JPL Daktechniek aan iedereen aanbevelen.

Dhr. Hendriksen, Cothen

Justin en z’n mannen verstaan hun vak voor de volle 100%. Niet alleen de techniek, aanleg en afwerking, maar ook communicatie, afspraken houden, schoon opleveren etc. Absolute aanrader. “t zijn ook nog eens aardige mannen, zo kon ik even z’n aanhanger lenen om zelf wat te vervoeren.

Dhr. Meijer, Hilversum

Het schuurdak is door JPL Daktechniek naar volle tevredenheid uitgevoerd, snel vriendelijk en zeer correcte vaklui. Ik kan JPL Daktechniek aan iedereen aanbevelen.

Dhr. Lonnee, Purmerend, Your Content Goes Here

Terecht verkozen tot Vakman van het jaar 2014!

Dhr. Kam, Amstelveen, Your Content Goes Here

Justin heeft de opdracht aangenomen om mijn garagedak te vernieuwen. circa 30 m3. Hij is langsgeweest om de opdracht door te spreken en daaruit heb ik de opdracht enigzins aangepast op zijn advies. Justin kwam op de dag van de werkzaaheden met 3 man sterk en heeft van 08.00 tot 14.00 hard gewerkt om het oude dak te slopen en het nieuwe dak erop te maken inclusief de zinken afwerkrand. Werk ziet er netjes en degelijk uit zover ik dit als leek kan beoordelen. De mannen hebben netjes hun zooi opgeruimd. Volgende keer ook onder de afval container vegen alsjeblieft. 🙂 Ik raad Justin en zijn team van harte aan. Nette kwaliteit voor een goede prijs!

Dhr. Metz, Haarlem

De heer Justin Likumahua en zijn collega’s hebben de klus op professionele wijze uitgevoerd. Er is hard en netjes gewerkt. Ondanks het slechte weer hebben zij de klus vlot geklaard.

Mevr. Kathmann, Haarlem, Your Content Goes Here

Justin en z’n mannen verstaan hun vak voor de volle 100%. Niet alleen de techniek, aanleg en afwerking, maar ook communicatie, afspraken houden, schoon opleveren etc. Absolute aanrader. “t zijn ook nog eens aardige mannen, zo kon ik even z’n aanhanger lenen om zelf wat te vervoeren.

Dhr. Meijer, Hilversum, Your Content Goes Here

JPL Daktechniek kenmerkt zich door een vlotte reactie en een realistische prijsstelling. Het besluit om voor JPL Daktechniek te kiezen werd mede bepaald door de referenties op werkspot en de zeer verzorgde eigen website van JPL Daktechniek. De opdracht is na advies anders uitgevoerd dan in eerste instantie was aangevraagd, maar is naar verwachting van een zelfde kwaliteit. De werkzaamheden, zijn keurig uitgevoerd, er wordt netjes gewerkt en het vakmanschap ligt op hoog niveau. EEN AANRADER! Ik zal zeker weer gebruik maken van JPL Daktechniek als er iets aan het dak moet gebeuren.

Dhr. Thomassen te Voorhout, Your Content Goes Here

Justin en zijn medewerkers hebben de klus (44 m2 EPDM op platdak) naar volle tevredenheid uitgevoerd, wegens het wisselvallige weer heeft het iets langer geduurd maar dat was geen probleem. Justin gebruikt goede materialen en is bereid om alles aan te pakken, zelfs een voegje boven het lood werd gerepareerd, zinken trim gesoldeerd is netjes gedaan, ze werken snel, goed en na het werk alles opgeruimd. Prijs kwaliteit is ruim in orde, ik heb JPL gekozen doordat ik de referenties op werkspot heb doorgelezen, de referenties komen volkomen overeen met hoe ze werken. Kortom een aanrader.

Dhr. A. Thoen te Poeldijk

Vanaf het eerste moment al goede ervaringen gehad met JPL, Justin is een aardige jongen die snel en accuraat reageert op zowel vragen als oplossingen. De uitvoering is super snel gedaan en alles ziet er keurig netjes uit, ook de werkplek is keurig netjes achtergelaten. Na de eeste regenbui toch nog wat last van overtollig water op het dak en dit is hij netjes na het weekend komen oplossen.

Dhr. Post te Beverwijk

De mannen van JPL hebben ons dak van de keuken inclusief 3 koepels vervangen met EPDM. Dit hebben zij erg kundig gedaan. Ze werken erg netjes en maken lange dagen. In twee dagen was alles afgerond en ziet het dak er weer super uit en kan er weer jaren tegenaan. Plezierige mensen om over de vloer te hebben, ik kan niet anders dan de mannen van JPL van harte aan te bevelen.

Mevr. Viet te Baarn

JPL is een betrouwbaar en professioneel bedrijf. Justin, de eigenaar, begeleidt de uitvoering goed. De goot is uit een stuk aluminium getrokken, er wordt niets gelast waardoor kans op lekkage wordt voorkomen.

Dhr. Willems te Krimpen aan den IJssel, Your Content Goes Here

Na het plaatsen van de opdracht voor het vervangen van het complete schuurdak volgde al snel een reactie van JPL. Diezelfde week kon al een afspraak gemaakt worden om de instortende schuur eens te bekijken. Omdat een deel van de balkenconstructie rot was, was mijn vrees dat de schuur in zijn geheel gesloopt zou moeten worden. Justin kon me echter overtuigen dat met het deels vervangen van de rotte balken en het aanbrengen van een degelijke dakconstructie de schuur nog wel te redden was. Een offerte volgde met een goede beschrijving van de uit te voeren klus. Om de kosten wat te drukken heb ik een deel van het materiaal (balken en een lichtkoepel) zelf aangeschaft, wat geen probleem was voor Justin. De klus begon op de afgesproken datum, niet onbelangrijk. Met drie man sterk was binnen een dag het oude dak verwijderd, de nieuwe dakconstructie geplaatst en de eerste laag bedekking gelegd. De tweede dag werd de bitumen laag geplaats en hadden we weer een schuur waar je weer spullen kan opslaan zonder dat ze nat worden! Over een klein probleempje van een klemmende deur na verwijdering van het oude dak werd goed meegedacht en ook dit werd uiteindelijk opgelost. Al met al dus zeer tevreden over deze klus door JPL!

Dhr. Wisselink te Culemborg, Your Content Goes Here