Vakman van het jaar

De Leerdammers Justin Likumahua en Rene du Bois zijn donderdag 06 februari 2014 jl. verkozen tot Vakmannen van het jaar 2014 in respectievelijk de categorie dakdekkers en vloeren.

Justin Likumahua runt JPL Daktechniek terwijl Rene du Bois de man is achter Grandeur Parket. Beiden zijn trots op de prijs, die bestaat uit een waardebon van 1.000 euro. “Het is gewoon top om te winnen. Het is een beloning voor al het werk dat ik via Werkspot.nl doe en ik zie het als een erkenning van de klant”, aldus Likumahua. De verkiezing is namelijk een initiatief van Werkspot.nl. Een jury, samengesteld uit professionals met jarenlange ervaring in de kluswereld, heeft alle aanvragen beoordeeld. Daarbij zijn ook de referenties nagebeld en er is gekeken naar de kredietwaardigheid van de genomineerden. “De jury vond het bewonderingswaardig dat ik service, kwaliteit en garantie zo goed wist te combineren. Ze stonden daar versteld van”, vertelt Likumahua.
Hij heeft sinds 2008 122 opdrachten uitgevoerd via Werkspot. Zijn klanten beoordelen zijn werk gemiddeld met een 9,2. Grandeur Parket valt ook in de smaak bij klanten. Het werk van Rene du Bois krijgt een gemiddelde boordeling van een 9,1.

De verkiezing van de Vakman van het Jaar is een jaarlijks terugkerend initiatief dat vakmannen in het zonnetje zet. De verkiezing is inmiddels een begrip in de branche geworden. Vakmannen kunnen genomineerd worden door opdrachtgevers, vrienden en familie. Ze kunnen ook zichzelf opgeven voor de verkiezing.